2020-10-26 07:37:20• hírek • Agerpres

M. Ciolacu: A kormányfő politikai célokra használja a rendőrséget

Fotó: Macel Ciolacu Facebook-oldala
Fotó: Macel Ciolacu Facebook-oldala

Ludovic Orban miniszterelnök 'politikai célokra' használja a rendőrséget - jelentette ki vasárnap Marcel Ciolacu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke és hozzátette: természetesen kifizeti a rendőrség által kirótt bírságot.

Marcel Ciolacut és további tíz személyt összesen 21 ezer lejre bírságolt meg a rendőrség, amiért nem tartották be a fizikai távolságtartás szabályait egy Sărata Monteoru-i vendéglőben.


'Orban és emberei politikai célokra használják a román rendőrséget. Szégyen! Ez megmutatja, mennyire kétségbe vannak esve és milyen mélyre süllyedtek. Nem emlékszem, hogy a rendőrség sajtótájékoztatót tartott volna, amikor Orban és miniszterei ittak és mulattak a kormánynál, miközben a románok be voltak zárva a házaikba' - nyilatkozta Ciolacu.


Hozzátette, hogy 'a valóságban úgy áll a helyzet', hogy Buzău megyében a zöld forgatókönyv van érvényben, a vendéglők belső termei is nyitva tarthatnak és az aztalnál nem kötelező a maszkviselés. A szabákysértés abban állt, hogy amíg Ciolacu családjával vacsorázott, néhány ismerősük odament az asztalukhoz, ahol 'néhány percre' többen voltak, mint a megengedett hatos létszám.


'Ha a Nemzeti Liberális Párt (PNL) úgy összpontosítana a pandémia elleni küzdelemre is, mint az ellenzékre, akkor Románia valószínűleg nem vezetné Európa fekete statisztikáit"- tette hozzá a PSD vezetője. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: